Supervision

Supervision til pædagogisk personale og frivillige, der arbejder med socialt udsatte og sårbare mennesker.

Så holder I længere til glæde for flere!

Med mere end 15 års erfaring fra det specialpædagogiske område, har jeg oplevet en lang række dygtige og engagerede pædagoger, lærere og frivillige blive sygemeldt med både stress og depression, miste motivation og arbejdsglæde eller simpelthen skifte branche.

Det er benhårdt arbejde hele tiden at være nærværende, omsorgsfuld, forstående og rummende i mødet med udsatte og sårbare mennesker. Der skal kunne trækkes på mange personlige og relationelle ressourcer i sådan et arbejde og ofte er den enkelte eller arbejdspladsen ikke klædt ordentligt på til at passe på sig selv og hinanden med det resultat at ildsjælene brænder ud. Det er ærgerligt for den enkelte og for arbejdspladsen.

Hvad er supervision?

Supervision er et redskab til at arbejde med sin faglighed, således, at man som professionel hjælper bliver i stand til både at tage vare på sig selv og dem man yder omsorg, støtte osv. De opgaver som socialt arbejde indebærer, kræver et personligt engagement, men samtidig er det ikke en rolle, hvor man er privat og der er en opgave, der skal udføres. Dette kan have betydning på mange forskellige planer for den enkelte og i supervision er der fokus på disse forskellige udfordringer.

Supervision kan tilrettelægges efter jeres behov og kan både være individuel- eller gruppesupervision.